Ador ciupercile sub orice forma, de aceea le gatesc destul de des: sunt super nutritive, satioase si versatile.
Azi am ales o combinatie mai diferita fata de modurile in care le prepar eu: nu sunt supa crema nici tocanita clasica sau salata!
Este o combinatie mai „exploziva” si colorata deoarece pun la un loc atat boiaua, cat si lamaia, mustarul si laptele de cocos! Cum iti suna?!
Daca si tie iti place sa experimentezi si sa incerci mereu ceva diferit, fii atent cum am facut acest tip de Stroganoff vegan de ciuperci!
Preparare: Intr-o tigaie am pus ciupercile, le-am lasat sa scada putin si am adaugat ceapa, uleiul, usturoiul si am amestecat bine; am pus toate condimentele si la final am adaugat mustarul, zeama de lamaie si laptele de cocos.
Am lasat totul la foc mic sa scada, cam 20 de minute si ata-i tot!
Sa ai pofta!
*Bonus: a mers super bine cu cus-cus si patrunjel proaspat💚💪