Negresa cu cartofi dulci

Un desert rapid, dulce, cremos, aromat si o modalitate ideala pentru a introduce cartoful dulce in alimentatia ta.

Surprinzator sau nu, recunosc, nu ma dau in vant dupa cartoful dulce; insa stiu ca este atat de nutritiv incat am gasit o modalitate in care sa il consum cu placere: in deserturi.

Fie ca il fierb sau il coc, pot face terciuri de ovaz, budinci sau prajituri de post (vegane) fara zahar, lactoza sau alte intolerante sau prajituri aspectoase si delicioase.

Azi vorbim de acest dulce rapid ce are la baza cartoful dulce; cu mentiunea sa nu te ingrijorezi ca vezi ca e moale: lasa-l sa se raceasca si chiar sa stii ca este mai bun a doua zi, scos din frigider: are o tinuta si textura muuult mai misto.

Pentru 6-8 portii de Negresa cu cartofi dulci, ai nevoie de:

Mod de preparare:

Intr-un vas incepi prin a pisa bine cartofii dulci pana se formeaza o pasta, apoi adaugi restul ingredientelor si le amesteci pana sa omogenizeaza.

Intr-o tava pui mixul de prajitura si bagi la cuptor pentru circa 30 de minute la 180grade.

*Bonus: Poti pastra o mana de nuci bucati mari si banuti de ciocolata pentru a presara d’asupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Negresa cu cartofi dulci
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII