Cum incepe sa se incalzeasca vremea, incep si verdeturile sa apara si pofta de proaspat, o data cu ea!
Dar ce te faci cand verdeturile nu au aparut ci poftea, inaintea lor?!
Sau, cum a fost in cazul meu; vremea rece se intetea si busuiocul meu urias nu mai rezista.. Asa ca pentru toate aceste variante am venit cu o idee geniala! (zic eu)
Am „tuns” busuiocul si am pus frumos toate ingredientele pentru sosul pesto intr-un blender, pana am obtinut consistenta dorita, iar apoi toata compozitia am turnat-o in forma cuburilor de gheata si le-am dat la congelator!
In nici 3 ore sunt gata, asa ca peste iarna, sau oricand ai pofta de un sos pesto: fie pentru paste, pentru o supa crema, piure de mazare, bruschete sau ce iti trece tie prin minte; scoti frumos cateva cuburi si gata! Rapid, natural, delicios!
Desigur ca poti face aceste cuburi din ce poftesti: se pastreaza bine in congelator pe tot parcursul iernii!
Sper sa iti placa! ^_^