Biscuiti cu mere si scortisoara

Timp preparare: 40 de minute
Numar portii: 9 portii
Potrivit pentru: Desert, gustare

As vrea sa imi raspundeti la o intrebare: biscuiti sau fursecuri?! :)) Tu in ce categorie ai pune aceasta reteta delicioasa si rapida?

Risipa alimentara este o problema reala, de aceea eu o evit atat de simplu: gatesc cu ce am prin casa, prioritate o au alimentele care sunt pe cale de a se strica/expira.

Asa a aparut aceasta reteta vegana de desert/gustare ce poate fi servita ca mic dejun sau „la pachet”; din pricina merelor care incepusera sa se strice, asa ca am pus mana pe ele si am facut aceasta bunatate aromata.

Pentru 9 bucati de Biscuiti cu mere si scortisoara ai nevoie de:

Mod de preparare:

Intr-un vas inalt incepi prin a pune ingredientele uscate (fara mere) si le amesteci bine, apoi intr-un alt vas, alaturi de mere, torni ingredientele umede (lichide) si le amesteci bine.

Dupa aceea, pui ingredientele lichide peste cele solide si le amesteci pana se omagenizeaza bine; le lasi sa se intrepatrunda aproximativ 10 minute, timp in care pregatesti o tava pentru copt.

Apoi cu ajutorul unei lingure formezi biscuitii si ii pui in tava. Cuptorul va fi preincalzit la 180 de grade si tot asa, la foc mediu biscuiteii se vor face in circa 20-30 de minute.

Se servesc calduti sau reci, tin 3-5 zile.

*Bonus: nuca completeaza de minune gustul.

AAAA.. Si nu uita: daca faci reteta sa imi dai Tag pe Insta sau FB pentru a da repost pe contul meu: naturawl.ro ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Biscuiti cu mere si scortisoara
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII