Stii deja cat de subit mi se face pofta de dulce si ca..nu imi place sa gatesc dulciuri (inca).. Asa ca de mine s-au legat, momentan, doar dulciurile raw vegane: rapide, delicioase, nutritionale!
Mai stii deja ca ce am facut dulce pana acum a cam avut la baza unt de arahide; e prea delicios si usor de facut!
Asa ca „ma tin de treaba” si vin cu cel mai simplu si rapid dulce raw vegan; pentru momentele alea in care vrei musai sa mananci ceva bun si nu vrei sa cumperi sau..nu ai in casa! :))
Daca iti plac dulciurile rapide si nu iti place sa stai in bucatarie prea mult pentru a le obtine, atunci Banutii #dulceraw sunt pentru tine!
Pentru 2 portii ai nevoie de:
- 3 linguri generoase de unt de arahide
- 3 linguri ulei de cocos, topit
- 3 lingurite spirulina crunchies
- 3 lingurite sirop de artar
- 1 praf de sare neagra, usor grunjoasa
Atat de simplu ca nici n-are rost sa mai scriu „Mod de preparare”! :)))
Intr-un bol, amesteci toate ingredientele (ideal cu o spatula de silicon), apoi pe o foaie de copt, pui cate o lingurita din compozitie (ca pe galusti), iti ies cam 6 banuti pe care ii pui la congelator.
Ii lasi cam 30 min, si apoi ii poti savura, daca mai raman, sa ii tii in frigider ca altfel se inmoaie.
*Bonus: tavalite prin cristale de fruncte Ari (bomba de antioxidanti) si spirulina crunchies pentru o textura, culoare si gust!