Tofleta cu praz

Pentru cei ce nu sunt fani tofu insa ar vrea sa il integrezde mai mult in alimentatia lor. Aceasta-i reteta!

O reteta pe care ai repata-o si nu ti-ar veni sa crezi ca este facuta din tofu! Are un gust si o textura delicioasa, usor texturata datorita semintelor de floarea soarelui, aromata datorita pastei de rosii si ardei care ii ofera si o consitenta mult mai grozava.

De fel fac dintr-un pachet de tofu: simplu sau afumat, ambele merg vis in aceasta reteta care poate fi usor ajustata.

Pentru 2 portii de Tofleta cu praz ai nevoie de:

Mod de preparare:

Intr-o tigaie din ceramica, se pun semintele la copt, cand acestea au prins culoare se adauga prazul, uleiul si se lasa 1-2 minute si se adauga rosiile, se amesteca.


Dupa alte 2 minute se adauga tofu sfaramat si restul ingredientelor, fara pasta de rosii.

Se amesteca si se lasa la foc mic aproximativ 5 minute, dupa care se adauga pasta de rosii si ardei;se amesteca si se mai lasa circa 5 minute.

Se serveste cu seminte de canepa si cepsoara proaspata.

*Bonus: se pot inlocui semintele de flaorea soarelui cu seminte de dovleac, merg bine si acestea!

Sa avem pofta de cele sanatoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tofleta cu praz
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII