Ador lintea rosie! Are o culoare simpatica, o gramada de nutrienti, o super textura siiiii nu este necesar sa o las la hidratat! (cred ca asta-i primul motiv real:))) sau sa fie acela ca e plina de proteine si veganii au nevoie de oleaca mai multa proteina?! <3
O data fiarta in apa cu putina sare, poti folosi aceeasi reteta pentru a face fie un pate vegan sau un fel de hummus vegan; insa astazi am ales sa fac o super supa crema!
Daca esti fan mancare rapida, calduta, cremoasa si yummmyyy..cu putin crunchy in textura, atunci incarca si aceasta Supa crema vegana de linte rosie si seminte prajite!
Pentru 2 portii ai nevoie de:
- 2 maini de linte rosie
- 1 cartof, taiat cubulete
- 1 ceapa, taiata marunt
- 1 morcov, taiat felii
- 1 praf de coriandru boabe, macinat
- 1 lingura sos de soia
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri mix seminte (ador sa le trag oleaca in tigaine inainte)
- sare si piper dupa gust
Pui toate legumele la fiert cu un praf de sare; dupa ce au fiert, adaugi uleiul, condimentele si pasezi bine pana obtii textura dorita!
Apoi presari peste semintele si putin ulei de masline presat la rece! ^_^
*Bonus: ii schimba total gustul daca la servire storci oleaca de zeama de lamaie.🤤