Salata de conopida cu maioneza vegana

Clar cea mai buna conopida e cea murata! :)))

Insa m-am imprietenit si cu cea gatita!

Recent am descoperit piureul de conopida care mi se pare fabulos; iar acum, daca tot am gasit Raiul pe Pamant (maioneza de post), am zis ca pot adapta reteta pe care mi-o facea buni, de conopida pasata cu maioneza, insa varianta mea.

Aceasta salata de conopida cu maioneza vegana, ador sa o mananc rece, de dimineata cu rosii si crackers! Yuuuuum!

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Pui buchetelele de conopida la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, scurgi apa, pui conopida in blender cu putina sare si (mult) piper; cand aceasta are consistenta dorita, pui peste, maioneza, adaugi zeama de lamaie, amesteci si aia e!

*Bonus: imi place mai mult cand se simt bucatile de conopida, asa ca pentru un gust mai fresh de conopida: pune apa cat sa nu acopere in totalitate conopida, pune capacul (nu las sa fiarba mai mult de 10 minute) si apoi paseaza cu furculita! Mi se pare mult mai deliciossss! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salata de conopida cu maioneza vegana
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII