Salata de ciuperci cu maioneza vegana si usturoi

Dupa cartof, ciuperca tind sa cred ca e leguma mea preferata!

De la supe si salate pana la gratar sau raw, le ador sub orice forma! <3

Daca tot am descoperit minunatele maioneze de post (cu mustar Dijon si cea cu lapte de soia), mi-am zis ca pot continua sa mananc delicioasa salata a mamei de ciuperci, adaptata la varianta vegana.

Ma topesc dupa salata de ciuperci, la orice masa (da, nu am retineri sa o mananc la micul dejun:)))

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Tai ciupercile feliute, si le pui in tigaie, peste care pui uleiul si un praf de sare; pana scad si se rumenesc, poti face maioneza; dupa ce s-au calit ciupercile si racit, razi catelul de usturoi, amesteci, adaugi maioneza, piperul si aia este! Ai o super salata, rapida si minunataaaa! ^_^

*Bonus: daca iti plac conservele (e mai rapid), doar storci bine ciupercile de zeama, pui maioneza, sare piper si gata!

Bonus la bonus: Merge super yuuuummmmyyy cu niste cubulete de castraveti murati (clar in saramura)! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salata de ciuperci cu maioneza vegana si usturoi
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII