Ca sunt topita dupa ciuperci… stiti! Ca am „descoperit” si eu ciupercile shiitake si beneficiile lor..stiti; stiti si producatorul local de unde le iau. Ce nu stiti inca; este combinatia asta nebuna si meeega satioasa de sandwich!
Este o combinatie care m-a dat pe spate: gustoasa, savuroasa, nutritiva, delicioasa si naturala!
In aceasta reteta am pus putin ulei de in, datorita nautului: am vrut sa fie usor o combinatie de „tuna salad” vegana! :)))
Desigur reteta de salata poate fi consumata ca atare, pusa in lipie, pita sau cum iti place tie! La fel si ingredientele: pot fi ajustate in functie de ce ai prin casa si ce iti place tie.
Azi eu am facut aceasta reteta asa:
Pentru 2 portii de Pita cu salata de ciuperci shiitake ai nevoie de:
- 1 mana de naut, fiarta si pisata usor cu furculita
- 4 linguri de ciuperci shiitake cu legume
- 2 linguri zeama de lamaie
- 2 linguri ulei de masline si in
- 1 mana rosii cherry, taiate in 2
- 1 bucatica de praz, taiat felii
- oleaca marar si patrunjel, taiat fin
- sare si piper, dupa gust
- 1 pita, calda
Preparare: Intr-un bol amesteca toate ingredientele; lasa-le sa se aseze oleaca pana incalzesti pita si o tai in 2 si pe jumate.
Apoi adauga salata in pita si…Sper sa iti placa! <3
*Bonus: pentru un gust mai “tipator” pune si oleaca de sos picant!