Pita cu salata de ciuperci shiitake

Timp preparare: 10 minute
Numar portii: 2 portii
Potrivit pentru: Mic dejun, Gustare

Ca sunt topita dupa ciuperci… stiti! Ca am „descoperit” si eu ciupercile shiitake si beneficiile lor..stiti; stiti si producatorul local de unde le iau. Ce nu stiti inca; este combinatia asta nebuna si meeega satioasa de sandwich!

Este o combinatie care m-a dat pe spate: gustoasa, savuroasa, nutritiva, delicioasa si naturala!

In aceasta reteta am pus putin ulei de in, datorita nautului: am vrut sa fie usor o combinatie de „tuna salad” vegana! :)))

Desigur reteta de salata poate fi consumata ca atare, pusa in lipie, pita sau cum iti place tie! La fel si ingredientele: pot fi ajustate in functie de ce ai prin casa si ce iti place tie.

Azi eu am facut aceasta reteta asa:

Pentru 2 portii de Pita cu salata de ciuperci shiitake ai nevoie de:

  • 1 mana de naut, fiarta si pisata usor cu furculita
  • 4 linguri de ciuperci shiitake cu legume
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline si in
  • 1 mana rosii cherry, taiate in 2
  • 1 bucatica de praz, taiat felii
  • oleaca marar si patrunjel, taiat fin
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 pita, calda

Preparare: Intr-un bol amesteca toate ingredientele; lasa-le sa se aseze oleaca pana incalzesti pita si o tai in 2 si pe jumate.

Apoi adauga salata in pita si…Sper sa iti placa! <3

*Bonus: pentru un gust mai “tipator” pune si oleaca de sos picant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?