Parmezan raw vegan cu nuci macadamia

Nu am fost niciodata topita dupa lactate. Tin minte cum Buni imi spunea adesea „Mananca branza, de unde iti vei lua tu calciul?!” Insa nu aveam nicio atractie.

Ceea ce intr-adevar a ajuns sa imi placa, mult mai tarziu a fost: untul sarat si parmezanul! <3

Cu untul, inca mai lucrez la asta (la o reteta de unt vegetal) insa ma multumesc, momentan, si cu untul clarifiat (ghee).

La parmezan, mai ales cand faceam o pasta buna…Mmmmmm… ma „calmam” cu drojdia inactiva, insa ii lipsea ceva, asa ca am mai adaugat una-alta pana cand a iesit un delicios Parmezan raw vegan!

E super usor de facut, mega hranitor si tine si ceva zile bune in frigider daca e tinut intr-un borcan bine inchis! Siii..merge pus peste orice: salate, paste (paste cu menta), toast.

Gata taclalele, sa trecem la treaba! :)))

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Pui toate ingredientele in blender (musai sa fie bine uscat), mixezi pana are o textura/consistenta de parmezan ras si gata! Yuuuummmmyyy…

*Bonus: fa mai mult ca sigur il vei pune peste toate preparatele! 😂 si.. daca iti place spicy, pune si un praf de piper cayenne.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?