Omleta vegana din tofu (Tofleta)

Timp preparare: 10 minute
Numar portii: 2 portii
Potrivit pentru: mic dejun

Ciudat insa asta este adevarul: nu prea imi place Tofu (nu inca).. insa ideea de omleta vegana, combinatia asta, m-a cucerit.

Mai trebuie sa incerc tofu marinat si prajit; am speranta si acolo, facut intr-un mod „corect”! :))

Reteta pe care o am pe Instagram este cu rosii, busuioc si seminte de floarea soarelui insa de data asta, am facut-o cu ardei kapia!

Aceasta varianta de reteta cu tofu este cea mai rapida varianta, satioasa, aromata, proteica, delicioasa si cu o textura asemanatoare omletei.

Ador sa o consum pe lipie sau cu paine prajita si salata de rosii sau spanac!

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Preparare: Intr-un bol amesteca tofu maruntit si condimentele.

Intr-o tigaie pune ardeiul si uleiul, un praf de sare si amesteca bine; dupa 5 minute, adauga si tofu condimentat, amesteca si lasa-l sa se patrunda alte 5 minute si asta-i tot!

Ce spui, incerci?!

*Bonus: o ador si cu cartofi rasi, este yummmmyyyy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Omleta vegana din tofu (Tofleta)
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII