Maioneza vegana cu mustar Dijon

Cumva, maioneza e pusa la rangul de „greu de facut”; ca se taie, ca nu stiu ce..

Cert este ca mie imi place (gust, textura) desi nu am facut-o niciodata!

Norocul a dat peste mine si iata-ma cu prima maioneza vegana facuta „in casa”: si vegana si rapida si delicioasa!

E grozava de consumat ca atare (sos, pentru cartofi prajiti) sau de folosita in preparate (diverse salate).

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Asigura-te ca toate ingredientele sunt la temperatura camerei, pune-le intr-un vas inalt, baga blender-ul inauntru, da-i drumu la o treapta medie, si usor, ridica-l. Vei observa cum se ingroasa consistenta.. ca de maioneza! :)))) Super usor!

*Bonus: Daca iti place mai acrisor, merge sa pui o lingura intreaga de otet si oleaca de piper! ^_^

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?