Pasta de naut cu seminte

Hummusul pe care l-am mancat prima oara, nu mi-a placut! Posibil ca amareala de la sosul tahini sa nu ma fi cucerit.

Dar imi place nautul si usturoiul si am zis ca hummusul nu-i de lasat balta!

Asa ca mi-am creat eu propria reteta de hummus fara sos tahini si ce s-o mai pune-n el! Eu sunt fan si imi place sa-l mananc dimineata :).

Pentru 2 portii ai nevoie de:

  • 100 gr. naut
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie, stoarsa
  • 3 linguri ulei de susan
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura de seminte din fiecare (susan, dovleac, susan negru, floarea soarelui)
  • sare si piper dupa gust

Pui nautul la hidratat peste noapte, apoi il pui la fiert cu o lingurita de sare.

Pana fierbe, pui la prajit semintele, apoi, intr-un blendar mixezi nautul, cu 10-20 linguri de zeama din care a fiert, bagi si restul ingredientelor si… cel mai delicios mic dejun, sau cand vrei tu sa il mananci, este gata!

*Bonus: poti sa schimbi apa 1-2 ori, daca te stii sensibil cu digestia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?