Grau integral cu unt de arahide

Imi pare rau ca la noi, graul este asociat cu un fel care nu are cele mai pozitive conotatii.. Coliva!

Dar trebuie sa recunosc ca imi place! Plus ca graul (care nu e procesat, prea mult) are tare multe beneficii; asa ca eu il folosesc in prepararea micului dejun (ca pe hrisca).

Combinatia asta, va zic eu, ca o sa va placa tare mult! Cred ca merge mancata oricand, este absolut yummmyyy..

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Fiind grau nedecorticat, il lasi la inmuiat, peste noapte, apoi scurgi apa, adaugi alta si il pui la fiert la foc minim cu un varf de sare.

Pisezi banana, pui graul, adaugi restul ingredientelor, amesteci si..ai cel mai delicios si satios mic dejun! 🤤

*Bonus: merge grozav cu niste scortisoara si cacao; pentru extra vitamine, niste catina macinata!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?