Gazpacho

Insasi numele ma face sa cred ca e ceva complicat! Am gustat gazpacho cumparat si mi s-a parut delicios: fie ca il consumi ca „lichid” cand mananci micul dejun cu ceva hummus sau il mananci ca atare, casupa rece la pranz; totul tine de preferintele tale si cum il faci (mai lichid sau mai gros).

Ce este gazpacho in fond, daca nu o salata de rosii lasata la „fezandat”?! (ma rog, mai pui oleaca de otet).

Te asigur ca te vei topi dupa aceasta reteta, mai ales in zilele mega calduroase! Mhhhmmmm…

Pentru 2 portii ai nevoie de:

Tai legumele in bucati, le pui intr-un vas, apoi adaugi restul ingredientelor; amesteci bine, acoperi vasul si il bagi la frigider, minim 3 ore (merge lasat si peste noapte). Se pune tot in blander si aia e!

*Bonus: merge de minune cu busuioc, sumac si crackers! Yuuuum🤤

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?