Recent am „descoperit” Miso si beneficiile sale, cand am mancat o supa delicioasa.
Apoi am gasit o lista SCURTA cu probiotice naturale, printre care se afla si Pasta Miso (nefermentata ar fi ideal).
Nu este cel mai ieftin ingredient al meu insa stiu ca este bun pentru mine si digestia mea! ^_^
Bun, deci l-am cumparat, am facut supa cu ea, acum ce sa mai gatesc (avand in vedere ca daca il gatesti, isi pierde proprietatile)? Asa ca m-am apucat sa fac diverse sosuri din Miso.
Daca esti fan gust intens si sarat-acrisor, vei iubi acest super usor de facut: Dressing cu pasta Miso si mustar boabe!
Pentru 2 portii ai nevoie de:
- 1 lingura pasta de Miso (rosu)
- 1 lingura de mustar boabe
- 4 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 lingurita otet de mere
- 4 linguri de patrunjel (proaspat tocat)
Intr-un vas mic, pui Miso, uleiul si amesteci pana obtii o pasta omogena, apoi adaugi restul ingredientelor, amesteci bine si aia e!
*Bonus: daca iti place mai acrisor, poti pune si o lingura de zeama de lamaie si ceva fulgi de chili! Yuuuummmmm..