Magazin Naturawl

Vitamina B12 vegetală, 500mcg, 60ml | VivoLife

80.00 lei

Vitamina B12 ajută la susținerea sănătății funcțiilor neurologice și psihologice. O cantitate insuficientă a vitaminei B12 la nivelul creierului a fost asociată cu degradarea memoriei și cu creșterea riscului de apariție a schizofreniei odată cu îmbătrânirea.

Cumpara

SKU: VL03 Categorie: Etichete:

Vivo Life Vitamina B12 vegetală 60ml

De ce să folosim un supliment cu vitamina B12?

Deoarece vitamina B12 nu poate fi găsită în alimentele de origine vegetală și este un supliment esențial pentru cei care urmează o dietă vegană sau vegetariană. Aportul zilnic recomandat la scară largă de nutriționiști este cuprins între 250mcg și 500mcg.

Beneficii

Vitamina B12 susține și sănătatea sistemului imunitar întrucât joacă un rol esențial în producerea celulelor albe și celulelor roșii din sânge. Astfel, contribuie la îmbunătățirea transportului de oxigen și fier în organism.

Vitamina B12 contribuie la menținerea unor niveluri sănătoase de energie și la reducerea stării de oboseală sau epuizare fizică.

De asemenea, această vitamină este extrem de importantă pentru sănătatea sistemului nervos deoarece are un rol benefic în menținerea sănătății tecii de mielină, substanță care înconjoară și protejează nervii din sistemul nervos central și periferic.

Nu în ultimul rând, Vitamina B12 ajută la reglarea nivelurilor de homocisteină – un aminoacid asociat cu bolile Alzheimer și Parkinson și boli cardiovasculare.

Absorbție superioară

Vivo Vitamina B12 conține cele mai active trei forme de vitamina B12: metilcobalamină, hidroxocobalamină și adenozilcobalamină. Acest lucru asigură o absorbție optimă și susține o serie de funcții fizice și psihologice în organism.

Vivo Life Complex de Vitamina B12 vine în formulă lichidă, fapt ce ajută produsul să fie absorbit rapid în fluxul sanguin, pentru o eficiență maximă.

Cum să administrați?

Consumați 1ml pe zi. 1ml conține 500mcg vitamina B12

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitamina B12 vegetală, 500mcg, 60ml | VivoLife”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vitamina B12 vegetală, 500mcg, 60ml | VivoLife
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII