Magazin Naturawl

UroEffect, 10cps vegetale | BIOPOL

27.80 lei

UroEffect 10cps vegetale BIOPOL

Cumpara

SKU: GDT20 Categorie:

UroEffect™ de la Barny’s® conține un extract concentrat din fructe de Merișor-canadian de calitate superioară, culese din zone ecologic pure, în perioada lor de maximă prospețime.

Cu ajutorul ecotehnologiei brevetate EnviroSimplex®, sunt selectate și prelucrate doar fructe de Merișor-canadian clasa A, rezultând astfel un extract concentrat, standardizat, cu un conținut ridicat de proantocianidine (PAC).

Calitatea și eficiența unui extract de Merișor-canadian este dată mai ales de conținutul ridicat de proantocianidine.

UroEffect™ conține un extract 36:1 din fructe de Merișor-canadian și 40mg PAC/proantocianidine garantat în fiecare capsulă.

Extras 100% din fructe de Merișor-canadian culese în British Columbia, Canada, zonă ecologic pură.
Obținut cu ajutorul ecotehnologiei avansate – EnviroSimplex®.

În plus, conține D-biotină care contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase (de exemplu, la nivelul tractului urinar).

Pentru efecte consolidate, se recomandă utilizarea pe termen lung, neavând efecte adverse dacă este administrat conform prospectului.

Ingrediente: extract uscat 36:1 (20% maltodextrină) din fructe de Merişor-canadian (Vaccinium macrocarpon), standardizat la min. 8% PAC/proantocianidine; capsulă: hidropropilmetilceluloză; agent de încărcare: celuloză microcristalină; agent antiaglomerant: stearat de magneziu; D-biotină.