Magazin Naturawl

Ulei ricin cosmetic BIO – 100 ml

10.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_1054 Categorie:

Produsul este certificat bio. Ulei presat la rece. A nu se folosi in alimentatie. Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de ricin este folosit de foarte multa vreme sub forma de substanta cosmetica, iar cea mai mare parte a femeilor care l-au utilizat, il folosesc in continuare si sustin ca uleiul face mai mult decat ar fi putut spera. Se considera ca cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati. Desi are un gust puternic si destul de neplacut, acest ulei este folosit in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, textilelor, medicamentelor, uleiurilor de masaj si a altor produse de uz frecvent. Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru: Cresterea parului ; Ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze; Prevenirea deteriorarii parului; Tratarea parului uscat ; Stralucirea si hidratarea parului si scalpului; Prevenirea scalpului uscat; Imbunatatirea starii generale de sanatate; Prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului. Alte beneficii : Gene mai lungi si mai dese ; Unghii mai rezistente ; Maini mai fine ; Piele mai curata si mai hidratata. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei ricin cosmetic BIO – 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *