Magazin Naturawl

Ulei Esential de Tuia, 10ml | BIONOVATIV

57.90 lei

Ulei Esential de Tuia 10ml BIONOVATIV

Cumpara

SKU: NOV81 Categorie:

Uleiul esențial de thuja este derivat din planta thuja, cunoscută științific ca Thuja Occidentalis.

Arborele este băștinaș în părțile de nord și de est ale Canadei, precum și în zonele de nord ale SUA.

Deseori, acest copac este folosit în scop decorativ pentru sărbătorile de iarnă. Însă, este bine de știut că thuja este mai mult decât o simplă plantă decorativă! De fapt, copacul thuja este cunoscut drept „arborele vieții”, care atestă diferitele sale proprietăți medicinale și regenerative în combaterea diferitelor tipuri de boli.

Uleiul esențial de thuja este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor copacului thuja, și are multe beneficii pentru sănătate. În plus, având și un parfum foarte dulce și aromat.

Uleiul de Thuja este mult folosit în cosmetică și dermatologie pentru că tratează cu succes negii, indiferent de localizări. Așa-numiții negi sunt formațiuni inestetice, care apar pe piele în urma infecției cu una dintre cele peste 100 de tulpini cunoscute de papilom viruși sau, prescurtat, HPV (human papilloma virus).

Uleiul esențial de tuia împiedică proliferarea și distruge acești viruși, ceea ce conduce la diminuarea și apoi la dispariția negilor și condiloamelor (formațiuni situate în zona genitală / anală).

Ingrediente: 100% ulei esențial integral de Tuia (Thuja plicata).

Mod de folosire: Acest ulei esențial se poate folosi pentru aromatizări, inhalații, în cosmetică sau alte proceduri specifice.

Pentru uz intern și pentru orice aplicații terapeutice, consultați medicul specialist.

ATENȚIONĂRI: A se păstra închis ermetic, la loc uscat și întunecat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Contraindicat persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. A nu se folosi nediluat.

Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie, deoarece pot declanșa o criză.

Prezentare: recipient din sticlă 10 ml, ambalat în cutie de carton.

Produs in Romania.

Recomandari: afectiuni dermatologice | acnee.