Magazin Naturawl

Ulei Esențial de Tămâie, 5ml | MAYAM

25.50 lei

Ulei Esențial de Tămâie, 5ml | MAYAM

Cumpara

Este o esență prețioasă cu proprietăți terapeutice recunoscute, utilizată în cosmetică, aromaterapie și parfumerie.

Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituală.

Este stimulator al sistemului imunitar și revitalizant pentru piele.

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente și flori albe sau roz pal. Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni.

Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum.

Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii.

Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut.

În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie

Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale

brand

Mayam

cantitate

5ml

mod-ambalare

Sticla

provenienta

UE