Magazin Naturawl

Ulei Esential de Tamaie, 5ml | MAYAM

25.50 lei

Ulei Esential de Tamaie 5ml MAYAM

Cumpara

SKU: 1228 Categorie:

Este o esență prețioasă cu proprietăți terapeutice recunoscute, utilizată în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituală.

Este stimulator al sistemului imunitar și revitalizant pentru piele.Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente și flori albe sau roz pal.

Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni.

Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii.

Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație.

Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului.

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie.

Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientaleIngrediente (INCI): boswellia carterii oil.

Proprietățile principale ale uleiului de tămâie
cicatrizant și regenerator al pielii
anti-aging
anti-vergeturi
tonic, astringent
stimulant al sistemului imunitar, energizant
antidepresiv, reduce tensiunile nervoaseRecomandări, aplicații
ten matur, ridat, îmbătrânit
cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise
vergeturi
eliberarea spațiului de energii negative
anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive
meditații, rugăciuni, reculegere.