Magazin Naturawl

Ulei Esential de Mandarin Verde pentru Uz Intern, 10ml | BIONOVATIV

35.50 lei

Ulei Esential de Mandarin Verde pentru Uz Intern 10ml BIONOVATIV

Cumpara

SKU: NOV155 Categorie:

Ulei Esential de Mandarin Verde

– uz intern- 100% natural- fara solventi chimici- fara adaosuri chimice- obtinut din plante proaspeteUleiul esențial de mandarin verde este extras din aceeași specie (Citrus nobilis, C. reticulat) cu cel de mandarin roșu.

Diferența este că, în timp ce uleiul de mandarin roșu este extras din fructul copt, cel de mandarină verde este obținut din fructul necopt. Rezultă una din cele mai interesante arome din lumea uleiurilor esențiale, cu tonuri deopotrivă citrice, dulci-florale și amare-florale.

Ca atare, esența de mandarină verde este socotită deopotrivă tonică și relaxantă pentru sistemul nervos. Cu alte cuvinte: reglatoare.

Mod de utilizare intern: Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente: Mandarin-verde (Citrus nobilis, reticulata) ulei esențial: 100%. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr.13733 / 10,12.2019. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

.