Magazin Naturawl

Ulei esential de anethi, 10 ml | OLEYA

32.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_2906 Categorie:

Înrudit cu pătrunjelul, uleiul esențial de Anethi este recunoscut pentru stimularea circulației sanguine, prevenerirea apariției nodulilor la sân, oferind acestora fermitate și volum.

Denumire (INCI): Anethum Sowa

Metodă de extractie: distilarea cu aburi Calitate: 100% natural, 100% pur, fără tratamente chimice, nediluat, Ulei esential de Anethi de calitate superioară.

Aromă: proaspăt, dulce.

Consistență: Vâscozitate scăzută.

Culoare: Albă galben- verzui.

Absorbție: Rapidă.

Țară de origine: India

Proprietăți terapeutice: antispasmodic, stimulant circulator, sedativ, atibacterian, expectorant, hipotensiv.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.

Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de anethi, 10 ml | OLEYA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ulei esential de anethi, 10 ml | OLEYA
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII