Magazin Naturawl

Ulei de rodie, 10 ml | Adams

10.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_3836 Categorie:

Rodia (Punica granatum) este un arbore mic sau arbust foios de inaltime pana la 5–8 m.

Termenul de rodie reprezinta fructul, iar planta se numeste rodiu sau rodier.

Acesta creste pe o arie care se intinde din Iran pana la Muntii Himalaya in India de nord si este cultivat si naturalizat in intreaga regiune mediteraneana inclusiv in Caucaz din vremuri antice.

Furnizand 16% din necesarul zilnic de vitamina C al adultului, continut in 100 ml, sucul de rodie este o excelenta sursa de vitamina B, acid pantotenic, de potasiu si de polifenoli antioxidanti.

Proprietatile uleiului de rodie:reduce efectele negative ale proceselor oxidativelupta impotriva efectelor razelor ultraviolete si a factorilor de mediupreveni formarea riduriloranti-agestimuleaza mecanismele de reparare a pieliiemolient

Aplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de teningrijieste atent ten, gatul, decolteul si zona ochilorpielea matura, ridata si imbatranit; regenereaza pielea afectata de factori externi: expunerea la soare, arsuri usoare, poluarecalmeaza pielea afectata de iritatii.

Administrare:se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in compozitii cosmetice, dozaj indicativ 1 – 10%o picatura adaugata in doza zilnica de crema.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de rodie, 10 ml | Adams”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *