Magazin Naturawl

Ulei de măsline extravirgin, 500ml | Ionis

18.00 lei

Ulei de măsline extravirgin, 500ml | Ionis

Cumpara

Ulei de masline extravirgin, obținut prin presarea măslinelor și filtrarea uleiului rezultat, operațiune efectuată fără tratamente termice sau chimice.

Datorită conținutului mare (aproape 90%) de acizi grași nesaturați (10% fiind omega 6 și omega 3), contribuie la scăderea colesterolului.

De asemenea, conține vitaminele A, D, E și K, solubile în ulei, care nu se distrug la gătit și au un efect puternic antioxidant asupra celulelor din organism, încetinind procesul de îmbătrânire. Alte efecte benefice ar mai fi: ajută bila, ficatul și funcțiile intestinale, este foarte bine tolerat de stomac, previne cancerul de colon, protejează împotriva bolilor cardiace, etc.

Tehnologia de extracție este una specială și se realizează la o temperatura constanța, urmărită îndeaproape, de 22 de grade Celsius. Acesta este secretul aromei și al calităților extrem de benefice ale acestui ulei obținut din măsline necoapte.

Un alt secret al procesului tehnologic, constă în transferarea imediată a uleiului obținut în recipiente inoxidabile și păstrarea lor la o temperatură bine controlată de exact 16 grade Celsius într-un mediu constant de nitrogen. Aceste măsuri speciale permit evitarea contactului cu oxigenul și evitarea oxidării uleiului de măsline.

Stația de obținere și îmbuteliere a uleiului se află aproape de plantațiile de măslini este o garanție a păstrării prospețimii. Gustului și calității fiecărei picături de ulei Ionis.

Dacă sunteți în căutarea unui ulei de măsline premium extravirgin, cu aciditate scăzută, gust desăvârșit, uleiul de măsline Ionis este o alegere inspirată și sănătoasă.

Brand-ul IONIS este un brand renumit în Grecia, un produs de o calitate excelență, într-o mare varietate de gusturi, etc.

CONSUMAȚI-L BRUT!

  • Uleiul de măsline poate fi folosit că un condiment pentru toate preparatele, îmbunătățește gustul și face alimentele sănătose și apetisante.
  • Utilizați de preferință sticle de sticlă închise la culoare.
  • Sticlele în care sunt depozitate trebuie sigilate corespunzător cu un dop, pentru a preveni intrarea aerului în contact cu uleiul.
brand

Ionis

cantitate

500ml

mod-ambalare

Sticla

provenienta

UE