Magazin Naturawl

Ulei de măsline bio, Sicilian extravirgin, 500ml | HelloBio

72.09 lei

Uleiul nostru de masline extravirgin din Sicilia are un miros intensiv si un gust puternic fructos. In pretioasa bucatarie Gourmet, uleiul de masline care intrebuintari variate datorita gustului sau distinct.

Comanda

Ulei de masline bio, Sicilian extravirgin nativ.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

PRESAT LA RECE!

Diversele nunate de gust apar prin soiuri de masline aromate mature, cultivate intr-o cooperativa in nordestul Siciliei. Ambalare originala cu un continut foarte scazut de acizi grasi liberi. Ulei deosebit de fructuos si aromat.

Intrebuintare: Foarte fin pentru antipasti si salate.

Gust:
Puternic, fructos.

Origine si fabricare:
Termenul D.O.P semnifica denumirea de origine protejata a uleiului originar din Val di Mazara, Sicilia. Aici maslinele sunt culese manual si transportate imediat la fabrica. Odata ajunse aici, maslinele sunt curatate si apoi pisate si presate intr-o presa. Dupa centrifugarea ulterioara uleiul se separa de apa lasata de catre masline.

Important:
Uleiul de masline se foloseste des in spatiul mediteraneean ca singura sursa de grasime, iar multi sicilieni datoreaza varsta lor inainta uleiului de masline. Continutul ridiat de acizi grasi simplu nesaturati, face uleiul de masline foarte valoros pentru metabolism.

Tipps:
– Pentru gatirea ciupercilor stridie;
– Pentru cartofii cu rozmarin sicilieni;
– Pentru bucataria rece.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de măsline bio, Sicilian extravirgin, 500ml | HelloBio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *