Magazin Naturawl

Ulei de Masaj Anticelulitic Limfatic Dren, 200ml | BIONOVATIV

54.90 lei

Ulei de Masaj Anticelulitic Limfatic Dren 200ml BIONOVATIV

Cumpara

SKU: NOV80 Categorie:

Prevenirea și combaterea celulitei este un proces mai complex decât ar putea părea la o primă vedere.

REDUCEREA INFLAMAȚIEI ȚESUTULUI ADIPOS SUBCUTANAT presupune, între altele, inversarea unor procese de îmbătrânire accelerată a organismului, în general și a pielii, în special.

Gestionarea proceselor inflamatorii de la nivelul pielii presupune o îngrijire continuă, cu produse care să permită penetrarea diferitelor straturi care compun pielea.

Și, pentru reușita acestui demers asupra proceselor inflamatorii, este mai eficientă utilizarea simultană a mai multor substanțe naturale care acționează în acest sens.

Uleiul LIMFATIC-DREN nu are însă în vedere doar o acțiunea pasivă a unor principii active vegetale.

Combinația de uleiuri volatile și ulei de migdale este concepută să fie absorbită lent de către piele, prin mișcări energice de masaj, care durează minimum 15 minute.

Aceste mișcări tonifică pielea, mobilizează musculatura subcutanată și contribuie la drenarea așa-numiților ganglioni limfatici.

De asemenea, acest ulei este de mare ajutor după efortul fizic, în condițiile în care mișcarea accelerează puternic, procesul de reducere a inflamației țesutului adipos subcutanat.

De altfel, formula rapidă și sigură împotriva celulitei este: MASAJ + ACTIVITATE FIZICĂ + PRINCIPII ACTIVE CU ACȚIUNE LOCALĂ ȘI GENERALĂ.Formula LIMFATIC-DREN – ulei de masaj anticelulitic contribuie la optimizarea fiecărei componente a acestei “formule câștigătoare”.

Ingrediente INCI: Prunus Amygdalus Dulcis oil, Arnica Montana flower extract, Arctium Lappa fruit extract, Chamomilla Recutita flower extract (matricaria), Citrus Sinensis peel oil, Citrus Limon peel oil, Melaleuca Alternifolia leaf oil, Tocopherol (vit. E), Limonene, citral.

Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol.

Mod de utilizare: Se aplică pe corp, prin masaj blând.

Precauții: Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Testat dermtologic.

Fabricat in Romania.