Magazin Naturawl

Ulei de Cocos Presat la Rece 200ml | Terralura

25.00 lei

Ulei de Cocos Presat la Rece 200 ml | Terralura

Cumpara

SKU: 647125e6e8 Categorie:

Uleiul de cocos Terralura este obţinut prin presare la rece din nuci de cocos din cultură ecologică, proces ce oferă o calitate superioară faţă de uleiul obţinut prin procesare termică. Uleiul de cocos presat la rece este unul dintre cele mai sănătoase tipuri de ulei.

Mai mult de 90% din compoziţia sa o reprezintă grăsimile saturate brute, adică trigliceride cu lanț mediu, pe care organismul le transformă rapid în energie şi care sunt absolut necesare pentru buna funcţionare a corpului nostru. Un alt component al uleiului de cocos, extrem de benefic pentru sănătatea noastră, este acidul lauric (substanţă cu rol antiviral, care se mai găsește în cantitate atât de mare doar în laptele matern).

Acesta, alături de acidul capric şi caprilic, susţine sistemul imunitar în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi fungilor. Uleiul de cocos poate fi integrat foarte uşor în diverse reţete de deserturi, smoothie-uri, shake-uri, sau poate fi folosit pentru călit şi prăjit.

Folosit extern, uleiul de cocos este unul dintre cele mai bune produse cosmetice pentru hidratarea pielii sensibile. Poate fi utilizat cu succes şi pentru pielea delicată a bebeluşilor, pentru prevenirea şi tratarea iritaţiei de scutec sau a dermatiei de contact.

De asemenea, uleiul de cocos este un ingredient extrem de apreciat şi popular în reţetele de măşti cosmetice pentru piele sau păr.     .