Magazin Naturawl

Ulei de Cocos MCT, 250ml | Diet-Food

70.90 lei

Ulei de cocos MCT, 250ml | Diet-Food

Cumpara

SKU: 8de99c0b82 Categorie:

Produs natural 100% din ulei de cocos. Grăsime sănătoasă utilă în diete de slăbire dar și ca supliment alimentar sportivilor și persoanelor foarte active.

MCT Oil Diet Food (trigliceride cu lanț mediu) reprezintă o grăsime sănătoasă, extrasă doar din nucă de cocos. Cei mai importanți acizi grași sunt cei saturați și anume acidul capric si acidul caprilic.

Aceste trigliceride sunt digerate mult mai repede și mai ușor decât alte tipuri de grăsimi, deoarece necesită cantități mult mai mici de enzime și de acizi biliari pentru absorbția intestinală.

MCT de la Diet Food este 100% din ulei de cocos ceea ce îl face un produs de excepție față de MCT din ulei de palmier existent pe piată.

Acest produs conține de 6 ori mai mult acid capric și acid caprilic decât uleiul de cocos. Acest ulei incolor, fără gust sau miros, poate fi adăugat la orice preparat sau poate fi luat ca atare, cu lingurița.

Este foarte util în dietele pentru slăbire.

Recomandat sportivilor și oamenilor activi, poate fi inclus în shake-ul dinainte de antrenament sau chiar de după antrenament.

100% MCT Oil din ulei de nucă de cocos.