Magazin Naturawl

Tratament de noapte cu vitamina C pentru fata, 25 ml | FARMONA

82.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_2799 Categorie:

Un tratament de noapte specializat, pe mai multe niveluri, cu vitamina C.

Menține rezultatele tratamentului profesional REVOLU C WHITE și pregătește excelent pielea pentru tratamentele de albire. Este recomandat pentru îngrijirea pielii cu pigmentație neuniformă, cu pete provocate de soare, de acnee, hormoni sau vârstă.

TRIPLĂ ACȚIUNE:

ILUMINARE – albirea treptată a petelor existente cauzate de soare, acnee, hormoni sau vârstă. Inhibă activitatea tirozinazei, obținându-se astfel omogenizarea coloritului tenului, creșterea imunității la formarea de pete noi și prelungirea rezultatelor tratamentului;

REGENERARE – stimulează regenerarea celulară a pielii, repară structura acesteia prin stimularea producției de colagen și elastină;

CALMARE – calmează iritațiile și reduce roșeața, activează funcțiile naturale de protecție ale pielii.

PUTEREA INGREDIENTELOR REVOLUȚIONARE: VITAMINA C • MELASLOW™• SEPICALM™VG. MOD DE APLICARE: aplică conținutul fiolei pe piele, evitând zona ochilor și lasă să se absoarbă. A se folosi seara, ca atare sau înainte de aplicarea cremei de față.

Tratamentul este recomandat între procedurile realizate în salonul de înfrumusețare, pentru menținerea și prelungirea rezultatelor acestora.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Gramaj:5 x 5ml

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament de noapte cu vitamina C pentru fata, 25 ml | FARMONA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tratament de noapte cu vitamina C pentru fata, 25 ml | FARMONA
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII