Magazin Naturawl

Tonic Junior Eco, 100ml | ApiLand

78.00 lei

Tonic Junior Eco | ApiLand

Cumpara

SKU: 5a9ec0cfe1 Categorie:

Ce este Tonicul Junior Eco?

Tonicul junior Eco este un cocktail natural de vitamine și minerale, un supliment alimentar 100% natural, special creat pentru a răspunde nevoilor copiilor.

Fiolele de Tonic junior eco sunt un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea adecvată a organismului lor aflat în creștere.

În plus, fiolele Tonicului junior eco sunt ușor de transportat, nu sunt casante, iar ușurința de utilizare transformă administrarea acestora într-un adevărat moment plăcut al zilei pentru cei mici.  

Beneficiile Tonicului Junior Eco*: Compoziția Tonicului Junior Eco:Fiecare fiolă (12g) conține:  Produsele apicole sunt cea mai bună alegere pentru dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copiilor. Acestea le oferă aportul optim de vitamine, minerale şi alte substanţe esenţiale organismului lor aflat în creştere, susţinând sistemul imunitar al copiilor, care nu este maturizat complet.

Tonicul junior eco vine astfel ca o mână de ajutor pentru mămici în creșterea celor mici, fiind un amestec ideal de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis, polen crud și suc de portocale, o combinație care va fi pe plac chiar și celor mai mofturoși copii.