Magazin Naturawl

Terci de Ovaz cu 7 Tipuri de Seminte Fara Gluten Ecologic/Bio, 400g | BAUCK HOF

27.14 lei

Terci de Ovaz cu 7 Tipuri de Seminte Fara Gluten Ecologic/Bio 400g BAUCK HOF

Cumpara

SKU: BCH975677 Categorie:

Ingrediente: fulgi de ovaz** integrali fara gluten 78,5%, seminte 18%(seminte de floarea soarelui**, seminte de dovleac**, seminte de in**,susan**, seminte de chia*(Salvia hispanica), seminte de canepa*,mac*), Quinoa expandata*,hrisca**, amarant expandat**provin dim agricultura ecologica**provin din agricultura ecologica biodinamica.

Amestec de ovaz cu 7 tipuri de seminte fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald.

Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovăz. De aceea, terciul nostru fierbinte este ușor și rapid de pregătit și are o consistență optimă.

Un amestec armonios de ovaz macinat si intreg usor de preparat. Delicios datorita semintelor autohtone si exotice.

Terciul se poate servi dupa gust si cu smantana, iaurt, fructe sau nuci. La nevoie chiar indulcit cu zahar, sirop de sfecla, miere, suc de agave sau sirop de artar.

Ovăz fără gluten
Ovazul din acest terci fără gluten controlat este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranță la gluten pot include utilizarea, pentru ca structura de proteine ​​din ovăz este diferită de cea de grâu, secară, orz și ovăz si spelta fără gluten din dieta lor.

Se recomandă ca produsele din ovăz fără gluten să fie integrate lent și treptat într-o dietă fără gluten.Ovăzul natural are un raport echilibrat între diferite substanțe nutritive:
– Ovăzul conține în mod natural vitamina B1
– Conținutul de fier din ovăz este mai mare decât alte cereale
– Ovăzul conține fibre solubile care formează șlamul tipic de ovăzDieta conștientă cu ovăz  – Colesterol
Ovaz beta-glucani au arătat că reduc nivelurile de colesterol din sânge.

Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc în dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obține cu un consum zilnic de 3 g de ovăz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovăz fierbinte.

O porție de ovăz fierbinte egal cu 50 g).
O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos, cu exerciții suficiente, sunt esențiale pentru sănătatea dumneavoastră.

Fabricat in Germania.