Produsul este certificat BIO.
Datorita bogatiei în substanţe active, cu valoare terapeutica ridicata, taratele de grau însumează toate calităţile unui medicament natural.
Tărâţele de grâu sunt un fortifiant natural, care ajută la îmbunătăţirea digestiei şi revigorează organismul prin aportul de substanţe nutritive, fără contraindicaţii sau efecte secundare.
Se obtin din coaja boabelor si sunt un produs secundar in obtinerea fainii de grau.
Taratele sunt o sursa excelenta de fibre daca sunt consumate intern. Pot fi folosite si extern, pentru ten, in diverse retete de masti. Se pot adauga in aluatul de paine, la cerealele de la micul dejun, in biscuiti, in prajituri.
* Zeama de tarate este o bautura minune, bogata in baze, recomandata in special in starile de convalescenta si in prevenirea bolilor reumatismale (macerat la rece din 8 linguri tarate si un litru apa, lasat peste noapte, se strecoara si se consuma pe parcursul zilei).
* Cataplasme caldute cu tarate de grau spelta se pun pe abdomen in caz de fibrom uterin, in saculeti sau in apa de baie pentru reumatism.
* Pentru prevenirea matretii si a caderii parului se face un macerat (150 gr tarate la 500 ml apa) si apoi se pune in apa cu care se spala parul (o treime macerat la 1 litru apa).
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.