Ingrediente: măcinătură 100 % naturală, fără chimicale, aditivi, sau alte produse adăugate: anason stelat, dafin, coriandru, sare, usturoi, chili, boia iute, chimen, ceapa, telina, ghimbir, piper, cardamom, nucsoara, boia dulce.
Tandoori Masala este un renumit amestec de condimente indian. Este delicios, aromat, si foarte renumit pentru culoarea lui rosie .
Tandoori este un cuptor indian, dar puteti prepara tandoori si intr-un cuptor traditional pe gaz sau electric, bine incins. Si astfel puteti savura un delicious pui indian, la dumneavoastra acasa.
Cuptorul numit „tandoor”, este specifc bucătăriei nord-indiane (Punjab), pakistaneza şi afghana.
Ingredientele folosite variază de la o regiune la alta, dar în general toate includ garam masala, usturoi, ghimbir, chimion, boia.
Tandoori masala este destul de versatilă, nu fiindcă se poate folosi la marinare, ci şi la prepararea unor mancaruri din Punjab, cum sunt cele numite tikka, sau cele gătite cu unt, de tipul „butter chicken”. Aşa cum am văzut la balti masala, şi aici există o variantă de pastă de tandoori masala, preparată din pudra de tandoori masala amestecată cu lamaie şi ulei.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.