Magazin Naturawl

Tablete pentru curatarea masinii de spalat rufe si vase, 6 buc | ECOZONE

44.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_4283 Categorie:

Tablete cu actiune 3 in 1 curata, protejeaza masina de spalat in ciclurile de spalare si ajuta la dedurizarea apei.

Folosirea regulata a tabletelor va ajuta sa economisesti energie. Apa dura reduce puterea de curatare a detergentului si contine un nivel ridicat de calciu, magneziu si alte minerale dizolvate. Apa dura lasa suprafetele cu care intra in contact depuneri de minerale denumite si „depuneri de calcar”.

Calcarul sub forma lichida cristalizeaza pe suprafete producand calcificatii atunci cand este supus la cresteri de temperatura sau scaderi de presiune. Aceste depuneri sub forma de depozite de calcar apar in locurile unde apa este incalzita, turbionara sau paraseste conductele.

Depunerile de calcar din interiorul conductelor, din elementele de incalzire sau de pe echipamentele costisitoare, creeaza multe probleme cum sunt pierderile de energie datorate timpului indelungat de incalzire sau costuri ridicate de reparatie si intretinere ale utilajelor si echipamentelor.

Puneti o tableta la fiecare spalare (sau mai rar, in functie de cat de dura este apa in zona dvs.), impreuna cu hainele sau cu detergentul.Producatorii masinilor de spalat recomanda utilizarea regulata a solutiiilor anticalcar pentru a preveni aparitia calcarului. De asemenea, va ajuta sa economisiti bani, permitandu-va sa reduceti dozajele de balsam de rufe.

Caracteristici:Previne acumularea calcaruluiDedurizeaza apa si ajuta detergentii sa fie mai eficientiProtejeaza si intretine masina de spalat.

Mod de folosire:1) Desfaceti comprimatul.2) Pozitionati tableta in cuva inaintea hainelor.3) Adaugati detergentul dvs. obisnuit.4) Se spala normal.Pentru o casa ECO, alege in siguranta produsele Ecozone, pentru ca: sunt produse cu ingrediente derivate din plantesunt eco-friendly, sunt non-toxicesunt sigure pentru fosa septicagama pt bebelusi este testata dermatologic pt piele sensibilasunt prietenoase si sigure pentru animalele de casa; nu contin ulei de palmiercontin enizme si NU ingrediente causticenu contin fosfati.

Ingrediente: Citric Acid Monohydrate, Sodium bicarbonate, Sodium Carbonate, Sodium Silicate, Sodium chloride, Sodium Sulfate, 2- Propenoic Acid Sodium salt (Polyacrilic Acid), Sodium Citrate, Cellulose, Polyethilenglicol, Polyaspartic Acid, Alcohol propoxylate Ethoxylate , Carboxymethylcellulose Sodium Salt, water, Talc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablete pentru curatarea masinii de spalat rufe si vase, 6 buc | ECOZONE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *