Covoras traditional de bambus pentru prepararea rulourilor sushi (Maki-Su)Cand veti dori sa pregatiti rulouri sushi, veti descoperi ca acest covoras de bambus va este indispensabil.
Intindeti covorasul de bambus, asezati pe el o foaie de alge nori pentru sushi (sushi nori), la 2-3 cm de marginea ruloului si cu fata lucioasa pe suport, iar deasupra acesteia umplutura de orez preferata de dumneavoastra, lasand libera o margine de 1 cm spre mijlocul ruloului;Incepeti sa rulati suportul de bambus incepand cu marginea apropiata, pastrand cu degetele umplutura la locul ei; rulati ferm dar nu apasati atat de tare incat umplutura sa iasa in afara ruloului;dupa ce ati incheiat de format ruloul, trageti de marginea libera a covorasului de bambus tinand bine de rulou, pentru ca aceste sa se stranga mai bine;Indepartati ruloul de pe covorasul de bambus si taiati-l cu un cutit ud in 6 bucati, prin cate o miscare de taiere constanta.
A se pastra ferit de umiditate ridicata si raze solare.
Stergeti bine de apa suportul de bambus si uscati-l complet, pentru a-l pastra in conditii optime. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.