Magazin Naturawl

Suc de ridichie neagra cu miere, 100 ml | PlantExtrakt

22.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_4290 Categorie:

Formulă tradiţonală folosită pentru calmarea tusei.

Fluidifică secreţiile bronşice şi favorizează eliminarea lor prin expectoraţie.

Reduce obstrucţia de la nivelul căilor respiratorii superioare.

Soluţie pentru uz intern, flacon de 100ml

Recomandări: Calmarea acceselor de tuse. Răguşeal.

Ridichea neagră (Raphanus sativus niger) a fost cultivată din timpuri străvechi având o istorie de cel puţin 4000 de ani.

Este un aliment cu o largă răspândire în lume, în acelaşi timp fiind folosită şi în fitoterapie ( conţine uleiuri volatile sulfurate, proteine, grăsimi, sodiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, vitaminele A, B1, C).

Mod de administrare: adulţi şi copii peste 7 ani: câte o lingură diluată în puţină apă de 3-5 ori pe zi, la nevoie. Copii între 2 şi 7 ani: câte o linguriţă de 3-5 ori pe zi.

Recomandăm administrarea locală (gargară) cu preparatul MIRA – apă de gură.Atenţionare:Contraindicat persoanelor cu litiază biliară (putând declanşa o criză de colică biliară).

Propuneri de asocieri cu alte produse naturale Plantextrakt:în tusea rebelă, administrare în alternanţă cu Polygemma 3 – Tuse; în cazul răguşelii cu pierdea vocii, administrare în alternanţă cu Extract din mlădiţe de Caprifoi – Lonicera nigra MG=D1.administrarea locală (gargară) cu preparatul MIRA – apă de gură.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc de ridichie neagra cu miere, 100 ml | PlantExtrakt”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *