Magazin Naturawl

Sublimactive Cremă Antirid Ten Normal-Uscat, 40ml | Eau Thermale Jonzac

112.90 lei

Sublimactive Cremă Antirid Ten Normal-Uscat, 40ml | Eau Thermale Jonzac

Cumpara

SKU: 00c5c6e980 Categorie:

ANTIRID, ASIGURĂ FERMITATE ȘI PROTECȚIE

Crema antirid ten normal-uscat luptă împotriva procesului inflamator datorită apei termale Jonzac, care, în combinație cu sulfatul de dextran și poly-ox, inhibă eliberarea agenților inflamatori implicați. Extrasul de Alaria completează această acțiune prin activarea unei bariere eficiente împotriva radicalilor și prin creșterea sintezei de colagen. Conține: Apă termală Jonzac: 25%, Saruri de dextran, Poly-ox®, extract de Alaria.

APA TERMALĂ JONZACDiverse studii confirmă acțiunea apei termale Jonzac asupra epidermei: regenerează, calmează și are o acțiune antiinflamatoare asupra pielii. Prin utilizarea sa zilnică, celulele se regenerează și aspectul pielii este vizibil îmbunătățit. Apa termală Jonzac este extrasă direct din mediul său original de la o adâncime mai mare de 1850m. Apa termală Jonzac este hipermineralizată și are o puritate și o delicatețe excepționale.

Apa termală Jonzac este izotonică și respectă astfel integritatea celulelor pielii.  POLY-OX®Poly-OX® este un ingredient activ obținut prin biotehnologie care are proprietăți calmante și care ajută la inhibarea inflamației și reactivității celulare. De asemenea, ajută la limitarea aderenței bacteriilor la suprafața pielii și la prevenirea deteriorării acesteia.