Sosul Worcestershire este un condiment preparat pe bază de oţet fermentat, utilizat mai ales la asezonarea preparatelor pe bază de peşte şi carne roşie. Bucătăria modernă îl foloseşte în mod extensiv, versatilitatea sa făcând să fie utilizat atât ca un condiment de masă, cât şi ca ingredient al marinadelor şi sosurilor.Ingrediente: oțet, zahăr, oțet de malț de ORZ, apă, sare de masă, sirop de zahăr caramel, condimente (conține telina), ulei de lămâieValori nutritionale/100gEnergie421 kJ (99 kcal)Grasimi0,3 gdin care saturate<0,1 gCarbohidrati21 gdin care zaharuri19 gProteine0,3 gSare3,6 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.