Magazin Naturawl

Slim & Contour – Mix Ecologic/Bio, 125g | NIAVIS

20.40 lei

Slim & Contour – Mix Ecologic/Bio 125g NIAVIS

Cumpara

SKU: NIA1100 Categorie:

Ingrediente: 45% Urzica pulbere*, 30% Psyllium pulbere*, 10% Matcha pulbere, 10% Moringa pulbere*, 5% Ghimbir pulbere*

* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Mod de utilizare: se recomanda utilizarea zilnica de aproximativ 1-3 lingurite. Ca si modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa, smoothie-uri, bauturi vegetale sau sucuri de fructe.

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Tara de origine: Bulgaria

Cele 4 reguli de aur în orice cură de slăbit: un consum optim de apă, o dietă echilibrată, mișcare și Slim & Contour de la Niavis.

Slim & Contour este mix-ul special gândit pentru persoanele care doresc remodelarea siluetei într-un mod natural și sănătos.

Acesta conține: pulbere de matcha, pulbere de moringa, pulbere de urzică, pulbere de psyllium și pulbere de ghimbir.

Matcha este o formă mai concentrată de ceai verde consumată de obicei ca o băutură caldă (celebrul Matcha latte).

Pulberea de Matcha este practic pudra rezultată în urmă măcinarii frunzei care a fost culeasă manual, supusă unui proces de aburire pentru a împiedica fermentarea și ulterior uscată.

Matcha pulbere este un aliat de nădejde în curele de slăbire deoarece are în compoziție antioxidantul EGCG care stimulează metabolismul și stopează dezvoltarea celulelor adipoase.

Mai mult, consumul de Matcha are efecte inclusiv asupra procesului de ardere al caloriilor pe care îl accelerează, favorizând o pierdere mai rapidă în greutate.