Magazin Naturawl

Sirop glucoza pudra – 250 g

2.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_1013 Categorie:

Glucoza este cel mai important monozaharid din sange. Rezulta din digestia carbohidratilor si din conversia hepatica a glicogenului in glucoza. Glucoza este un furnizor indispensabil de energie care sustine activitatea celulara. Siropul de glucoza (glucoza lichida) este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie. In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor. Obtinut din porumb, se foloseste ca inlocuitor al siropului de porumb (corn syrup). Siropul de glucoza are tendinta de a pastra consitenta moale si umeda a produselor de patiserie. Din acest motiv se foloseste la icing / royal icing pentru a preveni intarirea si uscarea excesiva/rapida. UTILIZARE SIROP DE GLUCOZA In cofetarie se utilizeaza la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolata.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop glucoza pudra – 250 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sirop glucoza pudra – 250 g
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII