Produsul este certificat BIO. Siropul de orez este ideal pentru preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia și tofu, înghețată, băuturi, alimente pentru copii precum și pentru prepararea produselor farmaceutice și cosmetice. Siropul de orez se obține prin hidroliza amidonului de orez folosind enzime naturale. În urma hidrolizei rezultă un sirop limpede. INGREDIENTE*orez. *organic.Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL1322 / 311GRASIMI<0,5din care saturate<0,1CARBOHIDRATE77din care zaharuri54,0PROTEINE<0,5SARE0.1A se pastra la frigider dupa deschidere. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.