Magazin Naturawl

Śilājīt Original, 15g | Visvāmitra

237.50 lei

Śilājīt este considerat a fi un supliment natural puternic, benefic pentru sănătatea umană. Este important de menționat că Śilājīt este o substanță rară și prețioasă, care poate fi gasită doar în anumite zone montane ale lumii și este colectată manual în mod tradițional. Procesul de extracție implică colectarea straturilor de Śilājīt când rocile sunt încălzite de către soare, apoi este purificat și rafinat pentru a putea fi utilizat ca supliment alimentar.

Cumpara

Śilājīt Original Visvamitra provine din Munții Himalaya, India. Substanța sacră Śilājīt, este bogată în peste 80 de minerale, cu o concentrație ridicată de acid fulvic și seleniu. A fost utilizat de mii de ani în medicina Ayurveda ca agent rejuvenator și anti îmbătrânire, precum și pentru tratamentul diferitelor afecțiuni, cum ar fi artrita, diabetul și problemele respiratorii.

Proprietăți uimitoare

Śilājīt este bogat în Acid Fulvic, care este un antioxidant puternic și a demonstrat că are efecte antiinflamatorii și de stimulare a sistemului imunitar. Se crede că îmbunătățește de asemenea nivelurile de energie, funcția cognitivă și fertilitatea.

Majoritatea mărcilor prezente pe piață care comercializează Śilājīt îl promovează și îl evidențiază ca pe un stimulent sexual. Diverse persoane consideră că nu reprezintă un remediu real. În realitate, însă, Śilājīt depășește cu mult această percepție. Prin stimularea circulației sângelui și facilitarea vindecării multor probleme de sănătate, acest miraculos compus contribuie la regenerarea organismului și întinerirea acestuia.

Conform textelor Ayurvedice cum ar fi Sushruta Samhita și Charaka Samhita: „nu există aproape nici o boală incurabilă în Univers care să nu poată fi vindecată cu Śilājīt, dacă este administrat la timp, cu procedura adecvată, oferind suport miraculos în grija sănătății”.

Principalele beneficii ale Śilājīt–ului

Încetinește procesul de îmbătrânire și susține sănătatea generală. Rol important în declinul de dezvoltare al bolii Alzheimer. Ajută la restabilirea imunității naturale a corpului. Stimulează libidoul și crește fertilitatea. Promovează un ten sănătos și strălucitor. Oferă energie în lupta împotriva oboselii. Ajută la reducerea nivelului de stres și anxietate. Susține o stare de bine mentală, ameliorează suferința. Combate depresia. Minimizează urgențele în aproape toate bolile cronice. Util pentru diabet, stres mental, alergii, probleme neurologice, disfuncție sexuală, dureri musculo-scheletice și articulare, probleme urogenitale, etc.

Ingrediente:

100% mineral pur Śilājīt

Mod de administrare:

Doza optimă variază între 250 mg și 1 g, administrată o dată sau de două ori pe zi, timp de până la 12 săptămâni.

Se recomandă pauză de o lună înainte de a relua doza.

!Foloseste codul NATURAWL5 la orice comanda Silajitoriginal.com pentru -5% reducere.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Śilājīt Original, 15g | Visvāmitra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *