Magazin Naturawl

Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura

40.00 lei

Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura

Cumpara

Răşina Shilajit este o substanţă bogată în săruri minerale uşor asimilabile şi compuşi organici care a fost creată de Natura însăşi de-a lungul anilor şi care se găseşte în peşterile din munţi sau chiar la suprafaţă, în fisurile rocilor de minereuri complexe, la înălţimi de peste 2000 de metri.

În forma sa naturală, se prezintă ca o masă vâscoasă de culoare maroniu închis, asemănătoare smoalei, având un gust amărui. După extragere, răşina este purificată.

Deoarece Shilajit are nevoie de secole pentru a se forma, oamenii de ştiinţă consideră că acesta este un produs milenar al Naturii, cunoscut şi folosit de mii de ani pentru numeroase afecţiuni.

Conţine răşină de mumie (Shilajit) 100% naturală, fără adaosuri şi conservanţi, ce provine din munţii Altai.

În compoziția sa intră macro- și microelemente : potasiu, calciu, magneziu, sulf, sodiu. Shilajit – Mumie conține și siliciu, arsen, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cupru, zinc, fluor, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, stronțiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu şi… miere.

Totodată, sunt prezenți 65 de alți compuși organici, printre care acizi grași, ceruri, carbohidrați, alcaloizi, rășini, steroizi, polifenoli, uleiuri esențiale și vitamine.

Cele între 25 și 40 de minerale prezente în compoziție sunt produsele de descompunere ale compuşilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acizi fulvici, acid benzoic, oxalic).

Dintre aminoacizi, sunt prezenți fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina.

De asemenea, apar în compoziție şi alţi acizi, terpenoide, steroizi naturali, vitamine din grupa B şi P, fragmente de molecule polifenolice şi alţi compuşi.

În forma brută în care se găsește Shilajit în natură, acesta nu este recomandat pentru consum. De aceea, după procesul de colectare această substanță este supusă unor procese de curățare și purificare pentru a înlătura elementele dăunătoare organismului uman (în special metalele grele și aluminiul).

brand

SemperNatura

cantitate

60cps

mod-ambalare

Carton

provenienta

Rusia