Magazin Naturawl

Ser pentru sani cu ulei de pin, 30ml | Boobielove

75.00 lei

Ser pentru sâni cu ulei de pin este un mix botanic de uleiuri de măceșe, argan și floarea soarelui, uleiuri esențiale de pin și tămâie și vitamina E, pentru sănătatea sânilor și un ritual de autoîngrijire potrivit.

Comanda

Serul pentru sâni Boobie Love este un elixir pe bază de uleiuri vegetale ideale pentru îngrijirea sânilor, potențate de efectele aromaterapeutice ale uleiurilor esențiale:

  • Uleiuri de măceșe, argan, floarea soarelui – combinația acestora crește nivelul de colagen și previne îmbătrânirea pielii
  • Ulei esențial de pin – efect reconfortant, calmant, antiinflamator, reparator dermatologic, analgezic, antioxidant
  • Ulei esențial de tămâie – efect antioxidant, calmant psihic, analgezic, decongestionant respirator, induce starea de meditație și introspecție
  • Vitamina E – imunostimulent, asigură hidratarea și menține elasticitatea pielii

Toate ingredientele sunt naturale, de origine vegetală și certificate Bio. Cu toate acestea, testează produsul pe dosul palmei sau pe antebraț înainte de a îl utiliza pe sâni. NU folosi produsul dacă te știi alergică la unul sau mai multe dintre ingrediente.

Formula de uleiuri bază certificare Bio permite degetelor să alunece cu ușurință de pielea delicată a sânilor pentru masaj și palpare adecvate, hidratând, hrănind și menținând elasticitatea acesteia, în timp ce uleiurile esențiale acționează la nivel psiho-emoțional dar și la nivelul țesutului mamar, detoxifiind, calmând și detensionând sânii.

Serurile sunt comercializate în recipiente de sticlă cu capac cu pipetă, în cantități de 30 ml, cantitate suficientă pentru 3 luni de utilizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ser pentru sani cu ulei de pin, 30ml | Boobielove”

Adresa ta de email nu va fi publicată.