Sarea neagra Himalaya sau Kala Namak este un tip de sare specifica bucatariei indiene si Asiei de Sud, cu un miros intepator datorita continutului de sulf si cu o culoare bruna-roz in stare solida si roz in stare macinata. Sarea neagra este foarte folosita in bucatariile sud-asiatice din Bangladesh, India sau Pakistan ca si condiment adaugata la chaats, chutneys, salate si fructe. Sarea neagra mai este folosita in unele retete vegane pentru a inlocui gustul oualelor sau presarata peste tofu.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.