Magazin Naturawl

Sapun natural crema-gel pentru maini, 200ml | Sapunulcheia.ro

32.00 lei

Sapun natural crema gel mInima:

fructifica incredibilele calitati ale Uleiului de Canepa. Canepa reprezinta o cultura agricola traditionala in România inca din cele mai vechi timpuri. Era principala sursa de tesaturi pentru straiele populare. In timp s-a dezvolat si presarea semintelor acesteia obtinand uleiul de canepa . Cu rol alimentar.  Stiinta moderna i-a descoperit incredibile calitati.  Rolul cosmetic a fost atestat stiintific . Asemenea si multiaplicabilitatea sa  acoperind intregul spectru cosmetic uman.

Comanda

SKU: SC01 Categorii: ,

Sapun natural crema gel mInima este un sapun adevarat pentru maini. Este obtinut prin reactie de saponificare. Este un sapun eco, sapun bio, sapun umectant cu glicerina, sapun hidratant cu ulei de canepa.

Ambalat in flacon de sticla bruna, etichetat minimalist intr-o grafica originala creata de artist plastic, calitatile fara termeni de comparatie, fac din acest sapun mai mult decat dovada respectului fara compromisuri fata de Om si Natura. Superelitist, ultraprietenos, un produs care prin imagine si calitati nu minte. Aromat unisex, proaspat, curat.

Cremozitatea data de emulsionarea sapunului saponificat solid in sapunul saponificat lichid si formula specifica sapunurilor de maini ii asigura calitati de spalare si igienizare incredibile. Calitatile de spalare si igienizare peste medi REDUC consumul specific de sapun.

Acestea sunt sustinute de tratamentul umectant al glicerinei si de cel hidratant al uleiului de canepa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun natural crema-gel pentru maini, 200ml | Sapunulcheia.ro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sapun natural crema-gel pentru maini, 200ml | Sapunulcheia.ro
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII