Magazin Naturawl

Sapun natural crema, Carbune activ si Rozmarin | Elixir H

26.00 lei

Orientat către îngrijirea tenului gras și acneic, acest săpun reinventează un ingredient miraculos folosit încă din Antichitate – cărbunele activ – pentru a purifica și detoxifia tenul încărcat și problematic.

Împreună cu uleiul esențial de rozmarin, care este un astringent și purifiant excelent, am creat o infuzie tămăduitoare pentru a revitaliza, vindeca și elimina definitiv necazurile cauzate de acnee și excesul de sebum.

100 grame

Comanda

SKU: BIO17 Categorie:

Acnee – da, acest sapun poate fi folosit atât pentru curățarea mâinilor, cât și pentru curățarea tenului gras, mixt si acneic. Asta datorita acțiunii de curățare a porilor în profunzime, purificare și calmare.

Cărbunele activ are o putere mare de absorbţie și neutralizare a toxinelor şi impurităţilor, reglând excesul de sebum, ideal pentru acnee, ten gras, mixt. Totodata acesta este deosebit de eficient în eliminarea punctelor negre. Asta înseamna ca tenul va fi mai curat și mai luminos.

Uleiurile esenţiale de rozmarin si lavandă potențează efectele cărbunelui activ, pătrunzând până în straturile cele mai profunde ale pielii. Beneficiul este o acțiune de tonifiere și revitalizare profundă.

Sapunul poate fi și un demachiant uşor si este potrivit inclusiv pentru tenul bărbaților, chiar și pentru curățarea bărbii.

Acest s​ăpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece. Conține numai ​uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, devenind ideal pentru a fi utilizat.

Recomandare

Păstrati săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a vă putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp.

​​Produsul ​a fost testat şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de GENMAR COSMETICS SRL, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.
Recomandam folosirea produsului cu o crema de ten potrivita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun natural crema, Carbune activ si Rozmarin | Elixir H”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *